SOMMARLOV;)

Tjaaa.. Så länge sen man var inne på bloggen. Sommarlovet har nu varat i typ 2 veckor väl ? Jag har haft en mycket bra inledning på sommarlovet, har kollat typ alla VM matcher och varit på många fester och chillat. Detta sommarlovet känns mycket bra. AIIIIGHT pallar inte skriva mera nu, är hos Mio och måste dra till bussen så ha det gött. :)

3dagar kvar!

Sitter hemma hos Mio nu, ska kolla harry potter halv blods prinsen. Riktigt jävla super taggad till skol avslutningen på torsdag. FEST i Tomelilla på torsdag, Student fest hos mig på fredag min bror tar studenten (Grattis). Lördag blir det kanske fest hos mig.

Ska dra nu. :)


Torsdag

Sitter i skolan, klockan är tjugo i 1. Efter skolan ska jag bara sola och ta det lugnt med Dennis. Sen ikväll blir det att kolla min lilla syster, hon ska ha någon teater i skolan, bull som fan men måste hänga med och kolla...

Imorogon blir det fest hos MIO! Alla är välkommna!!!


Allez olla ole

Igår blev det hem till Mio efter skolan med Dennis. Kollade lite filmer och chillade, "The final" var den bästa vi såg igår, handlade om några mobbade ungar som torterade dom som hade mobbat dom. Den var faktiskt riktigt bra.
Och idag var det strålande väder så jag och Dennis grillade och solade. Riktigt gött :)
Här kommer en riktigt fett låt :)


Ahhhhhhhhhhh Yeh...

Allez Allez Allez
Allez Olla Ole
Allez Allez Allez
Olla Ole 
Allez Allez Allez 
Allez Olla Ole 
Allez Allez Allez 
C'est le son de l'annee!