9 SKOL DAGAR!!! :D

Idag är det den 28 maj, och bara 9 skol dagar kvar innan det är sommarlov!. Riktigt jävla skönt:D. Den 10de juni slutar vi och då blir det Lokalfest i Tomelilla, det kommer att kosta 20 kronor inträdde och det kommer bli riktigt fett för det är jag, Dennis och Emir som kommer hålla i festen.. Idag blir det inget party för min del, ska chilla med Dennis istället. Imorgon blir det Tosselilla med Dennis, Arbnor, James och Mirsad.

Fick hem brev igår från kommunen där jag fick reda på att jag inte fick något sommar jobb. Riktigt bull men ändå skönt på ett sätt :). Det som är bokat till sommarlovet är Blekinge med Dennis, Köpenhamn med Dennis, Tyskland med Dennis och Aik - MFF borta! Sen blir det fest all the summer long man!!!.

NEDRÄKNINGEN TILL SOMMARLOVET : 14 DAGAR!!


Länge sen ? :)

Ja då sätter vi igång igen efter 1 veckas pausande i bloggen, hade typ helt glömt bort att jag ens hade blogg. Men det är många som har frågat varför jag slutat blogga m.m, jag har haft mycket att göra nu innan sommarlovet, men nu sitter jag ändå bara hemma och dricker MONSTER och lyssnar MFF - Brommapojkarna på Radion, så då har man ju ett gyllenetillfälle att skriva lite här. Idag var det skola som vanligt, Innan skolan var jag på Repulse i tomelilla och sen åkte jag till skolan, började vid halv 11. Hade svenska och fortsatte att läsa på min bok "Ondskan", sen blev det lunch och efter det studiepass. På studiepasset kollade jag, Nathalie och Simon någon film som vi inte hade sett " Stone cold" riktigt dålig film.. Aja sen drog man hem och träffade Dennis, Handlade lite grejer med oss hem och satt och spelade FIFA 10, sen drog vi ner till Pirri Pirri och åt Pizza och kollade MFF, men dom stängde 9 så vi var tvugna att gå hem i Halvlek... Sitter nu hemma och lyssnar radion som ni vet. Imorgon har man lita annan dag pga att lärarna är på någon utbildning så vi börjar halv 11, sen på Onsdag är man ledig, riktigt skönt. :) (Y)

Fyfan

Jag kan ju börja med att säga "Fyfan" och sen att jag inte orkar någonting längre. Är riktigt back i skolan, och allting är inte riktigt bra. Jag har inte ens orkat att blogga... Men jag pallar inte iheller blogga för jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om... Skriver typ bara om mina dagar alltid, vill skriva om något annat men vet inte riktigt vad.. Jag ska fundera sen kommer jag att bli mycket mer insatt i bloggen.. Hoppas ni också blir det.
Idag sticker familjen till Småland och jag och Marcus stannar hemma, Ikväll blir det fotboll först på kastanje sen hem till mig med Michel Ibra, Dennis och Boris.. Bloggar mera senare pusspuss


MFF - åff



Ännu ett Tifo om Malmö FFs historia.. Älska MALMÖ !


Lördag

Tja det var länge sen. Har haft mycket i skolan och sånt så har inte hunnit blogga.. Igår blev det chill krök hos mig med Medina, Emir och Dennis, sen drog jag och Dennis till Oliver och var med Marcus, Ahmed, Arbnor och Amanda.. Sen drog vi hem och sov.. Men sen när vi skulle sova så kom Dennis med att han skulle hem och sova för han bråkade med en viss person.... Så dennis drog hem och jag somnade.. Nu är det lördag och innebär, Malmö - Åtvidaberg och CRUSSINGEN (Eller hur det stavas) i Ystad!
En RANDOM bild, har inte så många bilder så slumpa bara en

Blatteboll

Sitter hemma efter Blatteboll på kastanjeskolan, vi vann så klart.. 18-10 ;).. Ska duscha nu och sen lägga mig i sängen och kolla film.. Sov gott :D

Tisdag

Tjaa.. Sitter i skolan och har Studiepas, hade nyss Drama och spelade upp teater med Mio, Simon, Boris och Philip. Efter skolan blir det så klart att vara med Dennis som vanligt sen ska vi nog träffa rebecca och senare kanske Amanda:).. Ikväll blir det bara chill sen imorgon är det MFF - Elfsborg!.. Bloggar mera senare.. haaj:D


Helsingør

Men hallå alla:).. Det var länge sen man la upp något på bloggen, har varit riktigt upptagen, men iallafall.. Igår blev det Helsingør med Dennis, Emir, Julia och Simon :D.. Åkte med 2 tåget till Malmö och där möte vi upp Simon sen drog vi vidare till Helsingborg och tog båten över vid 5 tiden.. Det blev en riktigt fett kväll ändå :D.. Drog tillbaka till Helsingborg på kvällen och tog in på Hotell.. Nu sitter man hemma med Dennis och blir väll fest ikväll igen. kommer bilder sen går kvällen nu.