Loca - shakira

Har nyss fixat mig med Mio bror !!!
Nu sitter vi och lyssnar LOCA med Shakira och dricker öl, sen ska vi ner till stan och möta Wanis och Nadjib, sen ikväll blir det att Klippa TOOOOONG !!, Emir kommer också ikväll kommer bli Kaos!
Har världens bästa flicka !! :) <3

Sista dagen 2010 här !

Nu är allra sista dagen här 2010 !
Nu är det bara 365 dagar + lite till tills jorden går under !
Nu har jag varit Tillsammans med min brud i 26 dagar !
Nu har jag bara 3 Terminer kvar i skolan !
Nu måste jag börja ta min skolgång på allvar !
Nu är det sista spriten som ska ner i min kropp IDAG!
Nu så börjar man dricka upp allt, Malibu, vodka och öl ska ner i min mage idag !
Nu har jag börjat att blogga på Nattstad också, här är länken www.nattstad.se/kibbewithstyle
Nu önskar jag gott nytt år till alla mina bloggläsare!!
Älskar min Kimberly johansson !

tryck på bilden (a) ..


heheh

Nattstad

Har börjat blogga på Nattstad.se nu :)
Checka in den !!! nattstad.se/kibbewithstyle
:D

www.nattstad.se/miotorngren

Checka Mios Blogg på NATTSTAD NUNUNUNU !! :)
På söndag ska jag hem till min Älskling!! :D Saknar henne oerhört jävla mycket......

Älskling och Malibu :)

Idag åkte min älskling hem från några underbara dagar !!!! Shiiit vad jag älskar henne !!
Fick perfym av henne i julklapp (A)... Vi kollade Bio, Shoppade i K-stad, Solade, Kollade Film, Mösssssssss som fan, och var på Bo Ohlsson !!
idag shoppade jag med Lina Bästis !! och just nu sitter jag hemma med Mio och Fitim och chillar..
Har handlat lite sprit tills imorgon, då jag ska sitta hemma hos mig med Mio, Natalie, Mamma , wanis och Walaf, handlade Malibu och massa annat gott tills imorgon..
LOVE IT !








Ny Header !

Headern har min underbara flickvän gjort.
Kolla hennes blogg :)  http://kjjohansson.blogg.se/
Jul klappar har vi fått, glöggen är slut, ölen är slut, Maten är i min mage... Så finns väl inte så mycket att göra ikväll, ska spela call of doty med Marcus och Refki sen och blir väl lite fifa med, sen ska man kolla film och äta mycket Godis och chips :) och dricka Julmust så Klart !!!!
Imorgon blir en väldigt jobbig dag,, ingenting att göra... och så längtar jag som fan tills min bebis kommer så tiden kommer gå väldigt väldigt sakta... :(. Blir väl att spela Call of doty hela dagen :P
Sen på söndag drar man in till malmö så jag är där vid halv 1 sen kommer Älsklingen vid 1 tiden :) sen drar man och shoppar om mina fötter är helt läkta, annars blir det tomelilla på en gång och sola sen kolla bio på kvällen, blir underbart... Hon stannar tills den 30de, sen är det nyår ! sen åker man upp till Älsklingen i Göteborg den 2 januari och stannar till 9de :D Underbart !!!

Söndag !!!! <3

nu är julen snart över... Fick en klocka, Parfym, Dusch kräm, Bio biljetter, Pengar sen en resa till Tunisien i Sommar :) Nice! :)
På söndag kommer min älskling hem till mig, Ska kolla Narnia på kvällen när hon kommer sen blir det mys som Faeeeen !!! :D <3

Tomten kommer imorgon och min älskling på söndag ! :D <3

Sitter hemma och väntar på maten ska fram, är riktigt jävla Hungrig ! :).. Pratar med älsklingen i telefon och laddar ner lite låtar. imorgon är det julafton (So what) och då kommer jultomten "Mamma" Ohhhh vad roligt :P
På söndag så kommer min älskling till mig, ska kolla bio och ha så mysigt vi bara kan.
Älskar dig bebis !!

Ont i fötterna :/

Sitter hemma som jag gjort sen fredags natt. Har köldskador på fötterna. ska till Sjukhuset nu ....
Ciiiiaaaooo
Saknar min älskling jätte mycket

Krök

Då kommer Gregor och Mio snart till mig, sen ska vi dricka lite :)
Blir chill krök hos mig ikväll med mio, gregor och Linssa :)
Saknar min älskling Kimberly

Fejk polisen

Utklädd till polis eller säkerhetsvakt genomför han "inspektioner" på nöjesställen och företag i syfte att rekognoscera inför kommande stölder. Nu varnar polisen för 19-åringen, som beskrivs som "ytterst trovärdig och manipulativ".

För en vecka sedan stoppade 19-åringen en kvinna vid biblioteket i Ystad och påstod sig vilja kontroller hennes bil. Men id-kortet han visade väckte kvinnans misstankar, varför hon kontaktade polisen.

– Det handlar om en individ som klär sig i polisliknande kläder och utger sig för att vara polis, anställd hos polisen eller anställd av ett vaktbolag som anlitas av polisen, säger Patrik Ahrlin, chef för kriminalunderrättelsetjänsten i södra Skåne.

Mannen opererar främst i Ystad och Tomelilla och har bland annat genomfört påstådda brandinspektioner på företag.

– Vid ett tillfälle tog han sig in backstage på Tingvalla och uppgav att han var säkerhetsansvarig för Lasse Stefanz. Han har också stoppat folk på gatan, visat upp en hemmagjord polislegitimation och velat titta på körkort och liknande, berättar Patrik Ahrlin.

19-åringen, som är uppvuxen och bosatt i området, är väl känd av polisen sedan flera år och anses vara en etablerad tjuv. Han är dömd för brott och avtjänar sitt straff inom frivården.

– Han har förekommit och förekommer i flera utredningar och av flera olika skäl. Det gäller framför allt stölder, men även störande av allmän ordning, konstaterar Mats Sundling, utredningschef i Ystad.

Under senare tid tycks rollspelet ha eskalerat och ett tiotal stölder kan kopplas till en påhälsning av mannen dagen före brottet.

– Han stjäl vad han hittar, men främst gäller det pengar och plånböcker.

19-åringen, som flertalet gånger suttit i förhör hos polisen, beskrivs som mycket trevlig och vältalig.

– Han ger ett mycket trovärdigt intryck. Han för sig väl och är ytterst manipulativ, säger Patrik Ahrlin.

Polisen utesluter inte att ett sjukdomstillstånd kan ligga bakom 19-åringens beteende.

– Man kan på goda skäl misstänka att han ibland själv tror på det han säger, säger Patrik Ahrlin.

Nu varnas allmänheten för 19-åringens framfart.

– När någon dyker upp och utger sig för att vara polis eller säkerhetsansvarig, ska man begära att få se en legitimation. Finns ingen sådan, vill vi givetvis få veta det. Att agera polis har vi faktiskt ensamrätt på, säger Patrik Ahrlin.

HAHAHAHAHAAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHHA
Shiiit jag har umgåtts med en låtsas vakt och polis :)

9 dagar

Nu är det bara 9 dagar kvar till Älsklingen kommer till mig. Kommer bli så mysigt hihi.
Just nu sitter jag bara hemma och tar det lugnt, ska snart äta frukost.
puss

.

Idag har jag inte gjort så hemsk mycket, vaknade vid kvart över 9 och pratade med Älsklingen. Sen har jag bara tagit det lugnt här hemma. Skulle precis spela Singstar så natalie drog till hennes kompis och hämtade spelet, så var där ingen skiva i, så vi fick sticka dit och jag hängde med, hämtade skivan, kom hem igen så funkade inte, för det var playstation 2 spel, och vi har playstation 3.. Fett bull. Men ska sjunga Abba nu istället, och ska äga lilla syrran !
Saknar dig Bebis !

<3

Vaknade typ nyss, och har laddat ner lite tema till Playstationet. Sitter och pratar med älskling och spelar Call of Duty ! :).. Ingen anning vad fan som händer idag... Men yeaaaaah. Är så jävla glad att jag har dig Kimberly ! :D

Är det jag som gör något fel eller har jag bara en dålig kompis ?

Paaaaaaw... Hade kunnat skriva en hel bok om detta egentligen.. Men får dra en sammanfattning.. Hoppas ni orkar att läsa...
Jag började gå i samma klass som honom i 7an, blev bästa kompisar och var med varandra varje dag, dag och natt, hela tiden. Det gick 1 år.... det gick 2 år... När vi började i 9an, så kom där nya 7or in på skolan. Min kompis blev då kär i en tjej i 7an... Jag accepterade det så klart.. Men han var med henne för mycket, jag var inte ens med honom i skolan längre... Blev totalt dissad.. När det tog slut ett halv år senare så kom han tillbaka till mig, och jag godtog hans förlåt så klart, för det var ändå min bästa kompis..
Sen gick det 1 år till, vi började gymnasiet och jag kom in på handel och han ingenting... IV.
Han träffade en tjej i Göteborg, Jag sa till han " Dissa nu inte mig som du gjorde på Kastanjeskolan" Han bara : Nej! Aldrig , kommer typ aldrig träffa henne...
Jag var med han efter skolan varje dag som vanligt, men på helgerna dissade han mig, och jag fick sitta hemma och vänta på att han skulle komma på söndag kväll. Och så höll han på i ett jävla bra tag..
Nu går jag i andra ring och han har hoppat av skolan, och träffat tjej i Blekinge nu.. Jag har ju brud i Göteborg nu men kommer Aldrig dissa mina kompisar helt pågrund av det. Jag kommer träffa henne jätte mycket för jag älskar henne och om det ska kunna håla så måste man träffas också.. Men jag tycker att man inte behöver åka upp varenda helg utan att tjejen också  kan komma hem till en så sina kompisar får träffa bruden.. Men det tycker inte han...
Iallfall så har han brud där nu, och jag sa till han idag " Ska vi till malmö imorgon bror " Han bara : Jafan har inget annat att göra. Jag bara " Okej gött" Han bara : Ja bror ! :D... Och så får man ett sms, Jag ska till min brud imorgon, sorry.. Vi får hitta på något någon annan dag. Och innan jag träffade honom idag så har jag inte sett killen på 4 VECKOR. Och det är min bästa kompis.... Enligt mig iallafall.. Vet inte om han har tröttnat på mig eller om han är en sån som tar brudar förre sin Bästa kompis.. Finns inget man kan göra men.... Ja livet är tungt...

<3

Känns som jag har förstört allting nu... Men fan.. älskar dig sjukt mycket och är så jävla orolig över dig, tänker på dig från morgon till kväll och även när jag sover ! Vet att jag inte är den bästa pojkvänen som finns, även fast du tycker det... Men jag försöker göra så gott jag kan. Men det är svårt, det är säkert jätte många killar som vill ha dig, det är därför jag är så orolig. Fast jag vet att du aldrig hade rört någon annan. men jag har berättat för dig hur jag menar. Vi blev tillsammans den 5 December 2010 och den datumen kommer finnas i mitt hjärta oavsett vad som händer. vill leva med dig dag och natt i all evighet. vet inte vad jag gör om du dumpar mig, vill inte tänka på det. Men hoppas inte du gör det. Älskar dig enormt mycket Kimberly Johansson ! DUÄRMITTALLT.

Vet inte hur jag ska kunna förklara hur mycket jag älskar dig, finns inga ord.. När jag hör din röst så blir jag så jävla glad. Jag gör verkligen allt för att jag ska få vara med dig hela mitt liv.. VERKLIGEN allt gör jag.
När jag träffade dig den 4 december, FYFAN blev förälskad i dig direkt. INGEN VERKLIGEN INGEN ska försöka förstöra detta vi har.

FÖRSTÅR NI DET TJEJER OCH KILLAR ? ingen kommer någonsin förstöra detta. Vi är fucking förälskade i varandra !!!


Kimberly Johansson betyder allt för mig !! Älskar dig otroligt mycket.


Borra ett hål i din hjärna

Hade prov i morse i Turism.. Läraren sa till mig " Jag ska borra ett hål i din hjärna så du kanske fattar mera, vissa nu att du inte är dum i huvuder " får dom säga så till en ? tycker det är diskriminering... Riktigt efterbliven lärare..
Men jaja skit samma.. Sen var det naturkunskap, var där 5 minuter sen fick jag gå. Sitter i soffan på park nu med Lina och chillar med livet. Och saknar MIN ÄLSKLING extremt mycket !!! Äkta Kärlek


Natti natti

Ska sova nu.. Natti nattii hihi
Ä-kta K-ärlek!









Min Kimberly Johansson FÖRALLTID!

Först tar vi Manhattan sen tar vi Tyskarna

Movits! & Zacke – Först tar vi Manhattan

Riktigt nice låt enligt mig iallafall :)...
Kom hem efter en dryg dag i skolan, kollade Sverige förlora med 1 mål mot Frankrike i Handbolls EM. Sen har jag pratat med min älskling hihi.
Ska bara ta det lugnt ikväll, blir väl film och sen prata med Bebis.
Sen ska man upp 06:00 som vanligt imorgon bitti och sista dagen i skolan. Så måste få något GJORT:).
LOVEU<3

Sofftar

Sitter i soffan i skolan med Fitim. Har studiepass :P.. Sen ska jag hem och typ inte göra någonting. Kanske blir träning ikväll ...

Älskar dig (K) <3


<3 :D

Jag är så F-ucking H-APPY. :D


Har världens bästa tjej. Kan inte förklara hur glad jag är ! PAAAAAAAAAW :D

Hon är så underbar! vi är bäst tillsammans hihihi <3



.

Har precis ätit lunch, sitter inne i svensk salen nu och väntar på att lektionen ska börja, sen har jag studiepass, så sluter inte fråns halv 4. Saknar min älskling enormt mycket.... Hon kommer den 25 december till MAAAJ. Längtar sjukt sjukt mycket. vi ska ha så mys när hon kommer hihi.

Efter skolan ska jag träffa dennis, blir nog att dra och sola och bara chilla. Träffade honom igår och innan dess paaaaaaaaaw typ 3-4 veckor sen.

Sen så klart prata med älskling !!!


Ha de nice. Nu får jag Jobba (A) (Y) hihi


Älskar dig Kimberly !


<3

Du fick mig att tro på kärlek, du gav mig ny livskraft, du ger mig kärlek som aldrig funnits innan. Du ger mig allting. När jag såg dig första gången, Paaaaaaw jag exploderade som jag har sagt, du var bättre än väntat, Fast det var inte allra första gången vi sågs men räknar inte den andra gången... P-aino (Pinsamt) Haha, älsklingens uttryck.
Finns inget bättre än att få håla om dig och pussa på dig. Du är så underbar att det inte finns ord att beskriva det. Behöver bara dig och ingen annan. Vad skulle jag varit utan dig? hur skulle mitt liv sett ut om du inte fanns bredvid, det hade varit som innan i 17 år, skolan, äta, sova, och det har jag tröttnat på, och det var fan tur att vi blev tillsammans, hade inte orkat flera år som bara gick utan att något hände, detta är den största händelsen i mitt liv, blev tillsammans med Kimberly den 5 december 2010 och den datumen kommer jag komma ihåg oavsett vad som händer. Älskar dig oerhört mycket.
5/12 - 2010 en datum jag aldrig kommer att glömma




:) <3

Sitter i skolan och jobbar på Turismen, ska skriva om att jag firar jul någonstans utomlands :P BULL!

Längtar tills fredag för då ska jag upp till älsklingen ! <3

Älskling och Göteborg!

Sitter i skolan efter en helt underbar (vecka) i göteborg, Åkte upp med Mio. Sov hos Melina i Landvetter, festa som fan..Hade så sjukt jävla kul. saknar folket där uppe men det kommer bli många turer till Göteborg hädanefter:D <3




Har pratat med en brud som heter Kimberly i 3-4 år, Har aldrig kunnat åka upp och träffa henne, men äntligen lördagen den 4 December fick jag träffa henne, och som mitt hjärta började slå för direkt när jag såg henne.. sjukt underbar tjej som jag blev tillsammans den 5 december på bussen till Centralen :). Älskar dig och ses nästa helg. Längtar !!! <3